Onze kamers

In ons bed and breakfast zijn drie knusse kamers beschikbaar. Alle kamers zijn recent gerenoveerd en beschikken dus over alle benodigde faciliteiten. Zo beschikt elke kamer over een airconditioning, een brandalarm en wifi. Daarnaast heeft elke kamer zijn eigen slot en een kluis waar dierbare bezittingen in opgeborgen kunnen worden. Hieronder is elke kamer kort toegelicht. 

De zeemeeuw

Deze eenpersoonskamer beschikt over een eenpersoonsbed (90×200) en is dus ideaal voor een alleenstaande reiziger. Verder staat er een ladekast in de kamer waar kleding en bezittingen in opgeborgen kunnen worden en is er een klein bureau met stoel. De kamer is gelegen aan de achterkant van het huis waardoor het geen last heeft van eventuele overlast door voorbijgangers. 

De zeester

Deze ruime kamer beschikt over een boxspringbed (160×200) wat zorgt voor optimale comfort. Daarnaast heeft de kamer zijn eigen wastafel met spiegel en een grote kledingkast. De kamer is gelegen aan de voorkant van het huis met uitzicht op zee. Doordat de kamer over een balkon met tafel beschikt, is het mogelijk om bijvoorbeeld tijdens het ontbijt van het prachtige uitzicht te genieten. 

De Noordzee

Deze familiekamer is geschikt voor gezinnen met maximaal drie kinderen. De kamer beschikt over een tweepersoonsbed, een stapelbed en een slaapbank die indien gewenst uitgeklapt kan worden. Verder heeft deze kamer een kledingkast met zowel een hanggedeelte als lades en een zithoek. Daarnaast heeft deze kamer ook een dubbele wastafel met spiegels.