Faciliteiten

Gedeelde badkamer

In de bed and breakfast zijn twee badkamers die gedeelt worden door alle gasten. Beide badkamers beschikken over een ruime douche en een wastafel met spiegel. In de douche staat zowel shampoo als conditioner en badschuim, die door alle gasten gebruikt mogen worden. Daarnaast zijn er in de bed and breakfast twee gedeelde wc’s, een op de onderverdieping en een op de bovenverdieping. Handdoeken worden bij ontvangst aan de gasten gegeven en kunnen afhankelijk van de duur van het verblijf tussendoor gewassen worden. 

Gedeelde woonkamer

Op de begane grond is een gedeelte woonkamer te vinden. Deze beschikt over twee banken met bijzettafel en een grote eettafel. In de woonkamer liggen verschillende spelletjes om te pakken en ook staat er een TV met DVD speler. Wij nodigen al onze gasten uit om gebruik te maken van deze gedeelde ruimte om zo de andere gasten te leren kennen!

Ontbijt

Het ontbijt wordt elke ochtend tussen 8:00-11:00 geserveerd in de woonkamer. Het bestaat uit een buffet met zowel warme als koude gerechten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geroerbakte of gekookte eieren, verse broodjes en croissantjes, verschillende soorten beleg en yoghurt met verschillende ontbijtgranen. Daarnaast heeft u de keuze uit koffie, thee en verse jus d’orange. 

Wasserette 

Indien gewenst is het mogelijk om kleding en / of handdoeken te laten wassen en drogen. Dit kan tegen een kleine betaling. Wanneer de was vóór 12:00 wordt aangeleverd zal het de volgende dag schoon op de kamers teruggebracht worden. 

Tuin

Het bed and breakfast beschikt over een ruime tuin die toegankelijk is voor alle gasten. Hierin bevindt zich een tuinset waaraan gegeten kan worden en enkele lounche stoelen om op te zonnen. Aangezien de tuin om het zuiden ligt is er altijd volop zon aanwezig! Verder staat er een schommel en een trampoline in de tuin waar eventuele kinderen zich mee kunnen vermaken. 

Parkeerplekken

Het is mogelijk om op het terrein van de bed and breakfast te parkeren tegen een vaste vergoeding per nacht. In Scheveningen staan de openbare parkeergarages, vooral in de zomermaanden, namelijk al snel vol en zijn ze bovendien erg prijzig. Daarnaast is er ook een oplaadpaal beschikbaar voor elektrische auto’s.